Marco Pothuizen blog

Marco Pothuizen blog

Over het blog.

Stukjes vanuit het hart, uit liefde voor de dieren, tegen onrecht of onfatsoen. Soms diepzinnig, een andere keer weer mag het kant noch wal raken. Niets is bedoeld om te kwetsen, maar puur om te vermaken of om over na te denken.

Neem ook eens een kijkje op mijn site.

http://www.marco-pothuizen.nl


Met vriendelijke groet,

Marco

Wat zijn recensies vandaag de dag nog waard?

Algemeen.Posted by Marco Pothuizen Fri, February 06, 2015 13:02:21

Helemaal niets!

Eerder heb ik al eens een artikel geschreven over reviews. http://schrijf.land/242/de-wereld-van-list-en-bedrog-achter-review-en-recensie Reviews die een consument zand in de ogen strooien om de meest waardeloze producten aan te schaffen.

Bij filmrecensies is dat al niet veel anders. Ik heb diverse malen bij verschillende video-promo`s, of korte documentaires over geschiedenis, een geheel andere visie gegeven, dan de boodschap die een regisseur van zijn film wilde laten zien.

Binnen 24 werden de commentaren verwijderd! Nee, men wil geen visies waarvan mensen wakker geschud kunnen worden. Over de slag op Grebbenberg bijvoorbeeld zijn tal van documentaires gemaakt. Uiteraard zijn allen die voor onze vrijheid streden en stierven helden. Dat zij totaal geen enkele kans hadden en gewoon opgeofferd werden als het ware, mag niet gezegd worden. Wat al helemaal als een soort heiligschennis wordt gezien, is een opmerking richting het koningshuis. Ja, zij hadden hun vertrek goed geregeld. In no time zaten de landverraders in Engeland, om vanuit een veilige bunker daar heldhaftig de ‘strijd voort te zetten’. De rest van de familie werd in Canada ondergebracht. Ver weg van alle ellende en gevaar. Nu blijkt uit bronnen dat ons koningshuis en meer rijke families twee dagen voordat de Duitse troepen Nederland binnenvielen hun centjes van de bank haalden en het hazenpad kozen. Toeval? In dit geval geloof ik daar niet zo in. Zeer zeker niet als je de bloedlijn van de ‘Oranjes’ even kritisch onder de loep neemt. In feite zijn het gewoon Duitsers die ooit ‘de Nederlandse staat kwamen helpen tegen de Spaanse overheersers’ . Punt is…ze zijn zelf gebleven, en bombardeerden zichzelf tot staatshoofd. Ongevraagd nog wel.

Hoe dan ook, de censuur van nu is niet veel anders als die van de nazi`s destijds.’ Je mag zeggen wat je denkt, maar we verwijderen het daarna even snel’. Zeer democratisch, zeer effectief.

Bij ‘Fury’ http://blog.marco-pothuizen.nl/#post67 heb ik het nodige commentaar onder een promotievideo gegeven. Gelukkig was ik niet de enige die goed kon onderbouwen dat de film qua feiten een zooi was. Maar u raadt het al; alles wat niet pro V.S. is wordt verwijderd. Met een granaat die door Fury zelf lijkt te zijn afgeschoten.

Nu begin ik langzamerhand toch redelijk de kots van dat arrogante land te krijgen. Om meerdere redenen. Er zal nog een artikel verschijnen, waarin aantoonbaar wordt gesteld dat de VS een wolf in schaapskleren is, die u als een slaaf laat handelen en denken.

Kortom, geloof op voorhand niets. Onderzoek zelf. Voel zelf. Oordeel zelf.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jack Hage Sr. Fri, February 06, 2015 13:06:48

Ik geloof ook lang niet alles meer ! Ook niet altijd meer in goede bedoelingen van regeringleiders en grote namen!