Marco Pothuizen blog

Marco Pothuizen blog

Over het blog.

Stukjes vanuit het hart, uit liefde voor de dieren, tegen onrecht of onfatsoen. Soms diepzinnig, een andere keer weer mag het kant noch wal raken. Niets is bedoeld om te kwetsen, maar puur om te vermaken of om over na te denken.

Neem ook eens een kijkje op mijn site.

http://www.marco-pothuizen.nl


Met vriendelijke groet,

Marco

De zieke wereld van aliassen op het internet.

Algemeen.Posted by Marco Pothuizen Sat, January 31, 2015 21:06:49

U kent ze wel. Zielige figuurtjes zonder eigenwaarde, die onder een valse naam, alias, of een absurde sprookjesnaam een account aanmaken op bijvoorbeeld facebook, een schrijversforum of andere club waar iedereen lid kan worden.

Vervolgens kom je overal hun meestal hersenloze commentaren tegen. Bij dat soort accounts denk ik dan; ‘Goh wat sneu, dat je met een minderwaardigheidscomplex rondloopt, omdat je moeder geen verschil zag tussen jou en een bloemkool die op tafel lag. Dat zij per ongeluk de bloemkool in de wieg legde en jij de vuilnisbak van binnen mocht bekijken.’

Je enige redding was natuurlijk dat een bloemkool geen herrie maakt. Maar jij, ja verdomd, was toen al enorm bedreven in het zinloos blaten, waardoor je er weer uitgehaald werd. Zo`n jankende vuilnisbak wil niemand naast zijn deur. Ieder mens wil van zijn nachtrust genieten.

Laatst vernam ik zelfs dat er ‘mensen’ zijn die bewust de naam van een ander gebruiken, en commentaren geven bij hùn kennissen en vrienden! Mijn god…hoe ziek ben je dan eigenlijk? Laffaards! Vieze achterbakse, laag bij de grond wonende wormen zijn het, die nog geen toegang tot het Trollenrijk krijgen vanwege hun misdadige gedrag.

Ook bedienen zij zich graag van meerdere accounts, zodat ze zichzelf op die manier altijd kunnen ondersteunen in hun ziekelijke gedrag en visie, bij een eventueel weerwoord van iemand met verstand of het bezitten van een moraal.

Wat ik nog minder kan begrijpen…waarom staan dit soort ‘sociale media’ het toe dat men onder valse namen een account mag aanmaken?

Het is maar wat makkelijk om onder de naam ‘Allesweter’, Heilig verklaarde’ of wat dan ook even lekker je gal te spuien, en ergens tegen aan te schoppen.

Vroeger op school had je ook van die kleine ettertjes. Zij stonden dan achter anderen verscholen met de grootste bek. Bij een directe confrontatie, bleken het gewoon zakken stront te zijn, die het liefst ter plekke bij hun moeder terug in de baarmoeder kropen, om van daaruit verder te stoken. Zulke moeders herkende je dan aan hun ongemakkelijke loopje.

Natuurlijk zijn er mensen die gewoon een alias gebruiken om hun beroemdheid even te willen ontvluchten. Ik vergeef het jullie…over jullie gaat dit stukje dan ook niet.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Leny Kruis Sun, February 01, 2015 13:54:07

Helemaal geljk, met dit soort mensen hebben wij als een klein groepje bij Hyves al een stelletje galbakken eraf laten halen, daaronder zaten ook vier pedofielen. Je weet namelijk nooit wie je binnen haalt met de soc.media. Zeker als jij je kind alleen met een pc op haar/zijn kamertje laat...

Posted by Jack Hage Sr. Sat, January 31, 2015 21:11:29

Is wel zo........van alles flikken onder een valse naam of pseudoniem!