Marco Pothuizen blog

Marco Pothuizen blog

Over het blog.

Stukjes vanuit het hart, uit liefde voor de dieren, tegen onrecht of onfatsoen. Soms diepzinnig, een andere keer weer mag het kant noch wal raken. Niets is bedoeld om te kwetsen, maar puur om te vermaken of om over na te denken.

Neem ook eens een kijkje op mijn site.

http://www.marco-pothuizen.nl


Met vriendelijke groet,

Marco

Toekomst voorspellen.

Spiritualiteit.Posted by Marco Pothuizen Sat, January 31, 2015 19:03:17

Voor de ene een broodje aap verhaal, voor de andere, een ingeburgerde waarheid die net zo vanzelfsprekend is als eten, slapen, ademen en seks.

Voorspellende dromen, ja, die drempel ligt wat lager. Tenslotte heeft bijna iedereen wel eens een voorspellende droom, of ‘ingeving’ gehad die later zowaar geheel, of deels bleek uit te komen.

Wie kent niet het wereldberoemde verhaal over het Orakel van Delphi, dat menig schrijver genoeg stof gegeven om een pagina te kunnen vullen. Priesteressen gaven aldaar in onbegrijpelijk verzen een vertaling van de onverstaanbare klanken die Pythia, als doorgeefluik, daar krakeelde. De verzen waren zo ingewikkeld dat een ieder er altijd wel een stukje waarheid uit kon halen. En de Griekse kassa rinkelde…

Hetzelfde foefje flikte ene Nostradamus die gewoon een apotheker was, ook destijds. Wees vaag , zeg veel en je hebt altijd wel een raakpunt, moet hij gedacht hebben. Eeuwen later stinken ze er nog in.

Maar er zijn ook mensen die daadwerkelijk in de toekomst kunnen kijken. Erg vreemd is dat niet, aangezien sommige mediums ook naar vorige levens kunnen kijken, en daar hun informatie uit halen.

Irma Motké is zo iemand. Zij heeft het mij persoonlijk al meerdere malen bewezen. Dit keer was zij te gast bij L1, een Limburgse zender. Niet zozeer om over toekomst voorspellen te praten, maar over de manier waarop zij werkt. Toch bleef de interviewer een beetje door hameren wie als winnaar uit de bus zou komen van alle Limburgse deelnemers m.b.t. de carnaval.

Toen ze naar buiten liep, vertelde ze dat het Susteren zou worden. Niemand die dat ooit zou verwachten. Het kwam uit. Zelf verbaasde het me niets.

Het bestaat, en soms mogen mensen alvast wat informatie krijgen, als richtlijn voor hetgeen hun leven zal veraangenamen.

Want daar draait het om in het leven. Elkaar helpen.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jack Hage Sr. Sat, January 31, 2015 19:36:36

Gaaf en er is veel meer!