Marco Pothuizen blog

Marco Pothuizen blog

Over het blog.

Stukjes vanuit het hart, uit liefde voor de dieren, tegen onrecht of onfatsoen. Soms diepzinnig, een andere keer weer mag het kant noch wal raken. Niets is bedoeld om te kwetsen, maar puur om te vermaken of om over na te denken.

Neem ook eens een kijkje op mijn site.

http://www.marco-pothuizen.nl


Met vriendelijke groet,

Marco

Nederlanders...klaagvolk.

Algemeen.Posted by Marco Pothuizen Thu, April 12, 2018 21:00:56

Waar staan Nederlanders nu bekend om?
Om hun dijken en het jongetje met zijn vingertje erin?
Hun vermaarde drop waar menig buitenlander vermoed dat het om een opname van candid camera gaat als hij er eentje aangeboden krijgt?
Om hun tulpen die overal op elk promofilmpje te zien zijn, maar verder nergens te bespeuren vallen vanwege de toenemende grindtuintjes?
Of de molens waar zowat ieder Nederlander in woont, en op klompen kaas maakt?
Welnu deze top heeft een nieuwe winnaar gekregen. Met vlag en wimpel staat hij bovenaan; Het genuil en oeverloze domme geklaag van de Nederlanders!

De media kan er niet meer omheen. Tijdschriften, tv shows, en zelfs het laagdrempelige facebook, doet er stevig aan mee. Geheel onduidelijk is wie er mee is begonnen. Het volk, of de media? De kip of het ei?
Toch lijkt deze hype een hoogtepunt te gaan bereiken in de Nederlandse geschiedenis.
Met name de politiek en de volslagen wereldvreemde enge minister president Mark Rutte scoren hoog. Eigenlijk kan dat ook niet anders met zo'n misdadig alles verwoestend beleid.
Wat Hitler niet voor elkaar kreeg gaat Malle Mark wel lukken.
Wat zegt u? Mag ik die twee niet als broers met elkaar vergelijken? Maar dan bent u toch abuis hoor.
Hitler voerde een dictatoriaal beleid door, en Mark Rutte doet hetzelfde.
Mark Rutte is strafbaar. Iedere Nederlander weet dat, iedere rechter zal dat beamen mocht het tot een proces komen wegens het niet naleven van bijvoorbeeld de uitslag m.b.t. de Oekraïne.

Joseph Goebbels zei het al eens eerder; “Hoe groter de leugen en hoe vaker je hem herhaalt, des te geloofwaardiger wordt het.”
Rutte heeft goed opgelet wat dat betreft. Hij beloofd van alles, komt niets na, en gaat als een lachende cliniclown vrolijk verder met het sluiten destructieve afspraken met buitenlandse regeringen achter de rug van het volk om, zonder dat er ook maar één echte leider opstaat om daadkrachtig tegen dit schertsfiguur op te treden.

Maar ach, Nederlanders laten zich graag verneuken door politieke criminelen. Ze zijn er onderhand aan gewent.
Laten we het beroemde 'kwartje van Kok' eens nemen. Een kwartje dat 'tijdelijk boven op de benzineprijzen' zou komen zodat Nederland weer snel financieel uit de zorgen zou komen.
Natuurlijk wist die Cockmans dat dat nooit zou gaan gebeuren waardoor Nederlanders zich nu blauw mogen betalen aan benzine als je het met de rest van Europa vergelijkt.

Soms schaam ik me gewoon voor dit paspoort, en denk ik; “In Italië zou men massaal de straten op gaan. Gewapend met tomaten, rookbommetjes en wellicht een kleine molotov cocktail zou 'het Italiaanse torentje' onder vuur genomen worden, om duidelijk te maken dat een volksvertegenwoordiger uitslagen behoort te respecteren, en in dienst van het volk is. Niet andersom...”

Ojee, dit was ook geklaag? Uhm….zou het meer een nuchtere vaststelling willen noemen.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.