Marco Pothuizen blog

Marco Pothuizen blog

Over het blog.

Stukjes vanuit het hart, uit liefde voor de dieren, tegen onrecht of onfatsoen. Soms diepzinnig, een andere keer weer mag het kant noch wal raken. Niets is bedoeld om te kwetsen, maar puur om te vermaken of om over na te denken.

Neem ook eens een kijkje op mijn site.

http://www.marco-pothuizen.nl


Met vriendelijke groet,

Marco

orb energie

Spiritualiteit.Posted by Marco Pothuizen Wed, April 30, 2014 14:57:22

Vormen van energie.

Er valt veel over energie te schrijven. Jack bijvoorbeeld die prachtig met zijn uitvinding en kennis over energie laat zien wat er mogelijk is op dat gebied.

Zonnepanelen, windmolens, waterkrachtcentrales, noem het maar op. En uiteraard mogen we natuurlijk de uitvindingen van Tesla niet vergeten. Een briljant geleerde wiens uitvinding door de rijken der Aarde achter gehouden werd, om zo hun inkomen en de afhankelijkheid van de massa te kunnen blijven behouden.

Toch vergeten de meeste mensen een bron die ook met energie te maken heeft. Namelijk uw eigen lichaam en geest.

Vele critici en sceptici hebben mij al een uitdaging als ware het een kruistocht toegezonden die ik graag aannam.

Eerst voorzag ik hen van foto┬┤s, maar neen, uiteraard was dat ik hun ogen allemaal fake en manipulatie middels een photoshop programmaatje. Het grappige is, dat ik niet eens weet hoe zoiets werkt.

Daarop besloot ik zomaar heel spontaan samen met Irma tijdens een verblijf in een Duits pension, een video te maken waarop veel orbsen te zien zouden zijn, en waar tot mijn grote vreugde ook nog eens heel duidelijk energie uit mijn lichaam kwam. (eh ja, in orb vorm)

De link waarop de video te zien is;

http://www.youtube.com/watch?v=DPtfTaGPVzw

Na ongeveer 50-59 seconden komen er twee blauwe lichtbollen uit mijn borstkas, waarop Irma dan ook enthousiast reageerde toen zij het zag gebeuren.
Bent u nu nog niet overtuigd? Ach laat dan maar. Wat kan mij het schelen ;-)

Wilt u stiekem nu toch meer weten over orbsen en energie? Bezoek dan even mijn site. www.marco-pothuizen.nl

Met orb-vriendelijke groet,

Marco

  • Comments(0)//blog.marco-pothuizen.nl/#post23